Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βαλεντίν στο Παγκράτι - Η καταγγελία του πατέρα στην Νικολούλη

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βαλεντίν στο Παγκράτι - Η καταγγελία του πατέρα στην Νικολούλη Facebook Twitter
H Αγγελική Νικολούλη με τον πατέρα της Βαλεντίν
0

Νέα στοιχεία, καταγγελίες και αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν στο Παγκράτι, έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες η εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν παραμονές Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας, απασχολεί τις αρχές, αλλά δεν υπάρχουν ίχνη για τη μαθήτρια του 89ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η μικρή εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει μόνη στο σούπερ να αγοράσει νερό για τον πατέρα της.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και την αρπαγή από κυκλώματα. Την περασμένη εβδομάδα, ο πατέρας της μικρής μίλησε για τις κινήσεις στην περιοχή του αεροδρομίου τις ημέρες που χάθηκε η 7χρονη. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του και η εμφάνισή του στην περιοχή δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της κόρης του. «Συνάντησα κάποιους φίλους που έχω στο Παρίσι, οι οποίοι με φιλοξένησαν για τρεις εβδομάδες. Την Βαλεντίν την άφησα στην Αθήνα σε μια φίλη μου. Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται το ταξίδι αυτό με την εξαφάνιση της» είπε ο πατέρας της μικρής, ερωτηθείς σχετικά με το ταξίδι που έκανε ο ίδιος.

Ο Αμπελκά είχε επίσης απαντήσει και στο ερώτημα γιατί έστειλε την 7χρονη κόρη του μόνη στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, την ημέρα που το παιδί εξαφανίστηκε και είχε πει «Δεν πίνω νερό από τη βρύση γιατί με πονάει η κοιλιά μου, γι' αυτό παίρνω μόνο εμφιαλωμένο».

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βαλεντίν στο Παγκράτι - Η καταγγελία του πατέρα στην Νικολούλη Facebook Twitter

Χθες το βράδυ, ο Αμπελκά, ο πατέρας της Βαλεντίν, ισχυρίστηκε πως κατά το παρελθόν τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει την Βαλεντίν για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σύμφωνα με όσα λέει, αυτό συνέβη με το που έφτασαν στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό. Ο πατέρας πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί και επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, υπήρξαν επίσης σημαντικές πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή από Γαλλία και λόγω της σοβαρότητάς τους, θα δοθούν στις αρμόδιες Αρχές.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βαλεντίν στο Παγκράτι - Η καταγγελία του πατέρα στην Νικολούλη Facebook Twitter

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον πατέρα της Βαλεντίν ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media. «Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου.»

Η δημοσιογράφος επέμενε και ρωτούσε λεπτομέρειες για την υπόθεση. Για την ημέρα εξαφάνισης, για τις παρέες και για τις δικές του έρευνες που καθυστέρησαν. «Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», δήλωσε ο πατέρας. «Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν», είπε προσθέτοντας πως τα άτομα που τον πλησίασαν δεν τα γνώριζε. Για την πρόταση που δέχθηκε στην Αθήνα, είπε πως η πρόταση έγινε στη σύντροφό του η οποία έφυγε πριν από έξι μήνες.

 

Ο Αμπελκά απάντησε και για τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει στείλει την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και για τις συναντήσεις με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί του. «Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει», τόνισε. «Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», κατέληξε.

«Η απουσία της είναι ένα μεγάλο κενό. Ζητάω να με βοηθήσει ο κόσμος να βρω την κόρη μου και να σταματήσουν να με κρίνουν σαν εικόνα και εθνικότητα. Να με δουν σαν άνθρωπο και πατέρα», είπε στην κάμερα του «Τούνελ» ο Αμπελκά.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ