Θριάσιο: Αυτοκτόνησε γιατρός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, πέφτοντας από το μπαλκόνι

Θριάσιο: Γιατρός που νοσηλευόταν στο νοσκομείο έπεσε από το μπαλκόνι Facebook Twitter
φωτό αρχείου/eurokinissi
0

Νεκρός σε εξωτερικό υπόγειο χώρο στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 41χρονος γιατρός. Ο γιατρός έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που νοσηλευόταν στη Β' Παθολογική κλινική του νοσοκομείου έπεσε από τον 4ο όροφο χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι ακόμα της πτώσης. Όπως δήλωσε στο Newpost, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, «ο 41χρονος γιατρός δεν εργαζόταν στο Θριάσιο. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη εφημερία με σοβαρά παθολογικά νοσήματα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, «Έπεσε από το μπαλκόνι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που πήγε σήμερα το πρωί να πιάσει δουλειά, αλλά και από τους εργαζόμενους στο μαγειρείο, καθώς ο άνδρας έπεσε πάνω σε μπάρα». «Ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Ίσως να του ανακοίνωσαν κάτι σοβαρό και να μην άντεξε...» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία
NEWSROOM