Απούσα από την εκπομπή της στο Mega ήταν σήμερα η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

Την πρώτη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της συμπαρουσιάστριάς της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στην αρχή της εκπομπής «Τι λες τώρα», ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα Καραβάτου νοσεί και χρειάζεται να παραμείνει σπίτι.

 

«Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας. Να σας πούμε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Είναι στο σπίτι της, την παρακολουθούν οι γιατροί και τα πράγματα είναι μια χαρά προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Θα την έχουμε και σε λίγο μαζί μας για να μας πει πώς αισθάνεται, πώς είναι, πώς έχει περάσει τις μέρες αυτές», δήλωσε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

 

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως η ίδια και οι συνάδελφοί τους είναι μια χαρά και βρίσκονται στο πόστο τους. «Εμείς όλοι εδώ έχουμε κάνει τα τεστ μας, έχουμε κάνει ό,τι υπάρχει σε τεστ, είμαστε όλοι καλά και μπορούμε και είμαστε σήμερα μαζί σας. Μιλούσα σήμερα με την Κατερίνα και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι, συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είπε πως σήμερα είναι καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω γιατί ήμουν πολύ προσεκτική» ανέφερε λέγοντας πως έχει όλα τα συμπτώματα.