Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν υπάλληλο πρατήριου καυσίμων που φορούσε φανέλα του Άρη

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν υπάλληλο πρατήριου καυσίμων επειδή φορούσε φανέλα του Άρη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Τέσσερα άτομα ξυλοκόπησαν άγρια ένας 24χρονο Αφγανό, υπάλληλο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σήμερα, Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες απαίτησαν από το θύμα να βγάλει τη φανέλα που φορούσε, η οποία είχε διακριτικά αθλητικής ομάδας της πόλης. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, επρόκειτο για φανέλα του Άρη.

Οι τέσσερις άνδρες έφτασαν στο πρατήριο όπου απασχολούνταν ο 24χρονος και επιτέθηκαν στον εργαζόμενο χτυπώντας τον με γροθιές, σιδερογροθιά και κράνη. Το θύμα προσπάθησε, μάταια, να αμυνθεί παίρνοντας στα χέρια του ένα σίδερο.

Τελικά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευτυχώς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM