Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν υπάλληλο πρατήριου καυσίμων που φορούσε φανέλα του Άρη

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν υπάλληλο πρατήριου καυσίμων επειδή φορούσε φανέλα του Άρη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Τέσσερα άτομα ξυλοκόπησαν άγρια ένας 24χρονο Αφγανό, υπάλληλο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σήμερα, Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες απαίτησαν από το θύμα να βγάλει τη φανέλα που φορούσε, η οποία είχε διακριτικά αθλητικής ομάδας της πόλης. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, επρόκειτο για φανέλα του Άρη.

Οι τέσσερις άνδρες έφτασαν στο πρατήριο όπου απασχολούνταν ο 24χρονος και επιτέθηκαν στον εργαζόμενο χτυπώντας τον με γροθιές, σιδερογροθιά και κράνη. Το θύμα προσπάθησε, μάταια, να αμυνθεί παίρνοντας στα χέρια του ένα σίδερο.

Τελικά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευτυχώς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM