No.1

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που μετέφερε 12 μετανάστες σε αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που μετέφερε 12 μετανάστες σε αυτοκίνητο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας 36χρονος, ο οποίος μετέφερε 12 μετανάστες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνελήφθη στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Οι 12 μετανάστες προέρχονται από το Μπανγκλαντές, την Ινδία και το Πακιστάν. Τρεις από αυτούς από αυτούς βρέθηκαν στοιβαγμένοι στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Το όχημα θεωρήθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς που έκαναν σήμα στον 36χρονο οδηγό να σταματήσει. Εκείνος όμως τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο, ενώ πλήρωσαν 1.200 ευρώ, ο καθένας, για τη μεταφορά τους έως τη Θεσσαλονίκη, που ήταν ο τελικός τους προορισμός. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς, υπήκοος Γεωργίας, οδηγείται με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM