Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών Facebook Twitter
0

Ένας 42χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς 15 μεταναστών -μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι-έναντι αμοιβής, με προορισμό τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Ο πρώτος συνελήφθη στη δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης την ώρα που οδηγούσε αυτοκίνητο με τους 15 μετανάστες και ο δεύτερος ενώ περίμενε σε κοντινή απόσταση με άλλο αυτοκίνητο.

Και τα δύο αυτοκίνητα ήταν νοικιασμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα Αρχών της Βουλγαρίας για να τα νοικιάσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM