Θεσσαλονίκη: Σε σταθερή κατάσταση το αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί με σχοινί κουρτίνας

Θεσσαλονίκη: Σε σταθερή κατάσταση το αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί με σχοινί κουρτίνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το 2,5 ετών αγοράκι, το οποίο βρέθηκε χθες αναίσθητο με κορδόνι κουρτίνας μπλεγμένο γύρω από τον λαιμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρήκαν σε αυτή την κατάσταση η μητέρα και η προγιαγιά του, στο σπίτι τους στην περιοχή Ντεπώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το αγοράκι βρίσκεται διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας της παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από voria.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM