Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν όχημα τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστο όχημα παρέσυρε τον πεζό, στο 35ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας στο ρεύμα προς Βέροια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη, μετέφερε τον νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε στο σημείο τον άνδρα αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.


Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Thestival 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM