Θεσσαλονίκη: Νέες διακοπές νερού λόγω προβλήματος στον Αλιάκμονα - Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

Θεσσαλονίκη: Νέες διακοπές νερού λόγω προβλήματος στον Αλιάκμονα - Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέες διακοπές υδροδότησης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στον Αλιάκμονα, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "στα Μετέωρα, σε τμήμα της Πολίχνης (από Φιλίππου, Λατομείου, Παπανδρέου και έως τα Μετέωρα), στην περιοχή των Συκεών, από Παπανδρέου μέχρι Κρυονερίου, και στην Ευκαρπία θα διακοπεί τις επόμενες ώρες η υδροδότηση, λόγω του σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, το οποίο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος που εισέρχεται στην ΕΕΝΘ".

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα ακολουθήσουν διακοπές στην Καλαμαριά, στο Πανόραμα και στις υψηλές περιοχές του Ευόσμου. Η υδροδότηση δεν αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πριν από τα μεσάνυχτα.

"Το προσωπικό της ΕΥΑΘ παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχώς ελέγχους και δειγματοληψίες στην είσοδο της ΕΕΝΘ", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ