Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 20χρονο και του άρπαξαν 300 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 20χρονο και του άρπαξαν 300 ευρώ Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, 20χρονος Μαροκινός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους, τα ξημερώματα, στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της πόλης.

 

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι δράστες τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να τον ληστέψουν, αλλά όταν εκείνος αντιστάθηκε, δέχθηκε χτύπημα στο πόδι.

 

Πριν διαφύγουν, άρπαξαν 300 ευρώ από το θύμα, ενώ αναζητούνται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στην περιοχή.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM