Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που νοσηλεύτρια σώζει με μαλάξεις νεογέννητο γατάκι

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που νοσηλεύτρια σώζει γατάκι με μαλάξεις Facebook Twitter
0

Μία νοσηλεύτρια από τη Θεσσαλονίκη έσωσε με μαλάξεις ένα γατάκι και το σχετικό βίντεο με τη διάσωση του ζώου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο, ο πατέρας της νοσηλεύτριας εντόπισε το γατάκι μέσα σε ένα φρεάτιο και έσπευσε να το βγάλει από εκεί για να το δώσει στην 21χρονη κόρη του. Μόλις το παρέλαβε, η νοσηλεύτρια διαπίστωσε ότι το γατάκι δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως άρχισε να επιχειρεί τη διάσωσή του, κάνοντας πολλαπλές μαλάξεις με χτυπήματα στο πίσω μέρος του σώματός του. Στο τέλος και έπειτα από επίμονη προσπάθεοα, η 21χρονη τα κατάφερε. Μέσα σε μερικά λεπτά, επανέφερε το νεογέννητο γατάκι.

«Θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οφείλουμε να βοηθάμε οποιονδήποτε έχει την ανάγκη μας, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι ζώο. Αυτό μάθαμε από τους γονείς μας» δήλωσε στο thestival, η 21χρονη νοσηλεύτρια από τη Θεσσαλονίκη.
 

@thestival.gr

Θεσσαλονίκη: 21χρονη νοσηλεύτρια επαναφέρει στη ζωή γατάκι που είχε πέσει σε φρεάτιο

♬ πρωτότυπος ήχος - Thestival.gr

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM