Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο Facebook Twitter
0

Έναν τραγικό τρόπο επέλεξε για να βάλει τέλος στην ζωή της μια 51χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Λεωφόρο Νίκης, στο κέντρο της πόλης.

Η γυναίκα φέρεται να περιέλουσε τα ρούχα της με μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος, αφού το μπουκάλι βρέθηκε δίπλα στη σορό της.

Στην συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε από τον 6ο όροφο, στην πρασιά της οικοδομής, όπου και βρέθηκε νεκρή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν την 51χρονη να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM