Θεσσαλονίκη: Για εκβιασμό με πορνογραφικό υλικό καταγγέλλει η γυναίκα τον 50χρονο γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα-«αράχνη» καταγγέλλει τον αυτόχειρα γυμναστή για εκβιασμό με πορνογραφικό υλικό Facebook Twitter
0

Μέσω του δικηγόρου της απαντά η γυναίκα, στην οποία αναφέρθηκε ο 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Στο email, που έστειλε σε στενούς φίλους του λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο γυμναστής είχε αναφέρει ότι είχε πέσει θύμα απάτης από μια γυναίκα που είχε σχέση μαζί του. Η γυναίκα αυτή, όπως έγραψε, του είχε αποσπάσει χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον καταχρεωμένο και απελπισμένο.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο δικηγόρος της γυναίκας υποστηρίζει ότι εκείνη και ο γυμναστής είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. 

Τονίζει, δε, ότι δεν υφίσταται η κατηγορία ότι του έχει αποσπάσει 400.000 ευρώ. Όπως αναφέρει, έχει στοιχεία από μηνύματα ότι είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος.

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο γυμναστής εκβίαζε τη γυναίκα με πορνογραφικό υλικό και μάλιστα ότι το είχε στείλει και σε άλλα άτομα.

Αυτοκτονία γυμναστή: «Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί»

Από την άλλη πλευρά, άλλη πρώην σύντροφος του γυμναστή αναφέρει ότι ο 50χρονος δεν άντεξε το γεγονός ότι εξαπατήθηκε.

«Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και ήθελε απλά να εκθέσει τα άτομα και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο», αναφέρει.

«Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ