Νεκρός γυμναστής στη Θεσσαλονίκη: Ερευνούν το email με τους 24 παραλήπτες- «Μου απέσπασαν 400.000 ευρώ»

Νεκρός γυμναστής στη Θεσσαλονίκη: Ερευνούν το email με τους 24 παραλήπτες- «Έχασα 400.000 ευρώ» Facebook Twitter
0

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στο email που έστειλε σε 24 παραλήπτες, περίπου μιάμιση ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, όπου περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Στο email υπάρχει επίσης φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον 50χρονο- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωση μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου», σημείωνε στο επίμαχο email.

Νεκρός γυμναστής στη Θεσσαλονίκη: Ερευνούν το email με τους 24 παραλήπτες- «Έχασα 400.000 ευρώ» Facebook Twitter

Στη συνέχεια αναφέρεται στα ποσά που του απέσπασε η γυναίκα, την οποία γνώριζε από το σχολείο.

«Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

Όπως αναφέρει στο email, η συγκεκριμένη γυναίκα τού απέσπασε με διάφορα τεχνάσματα 490.000 ευρώ.

«Ήθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ» γράφει μεταξύ άλλων.

Ο 50χρονος γυμναστής άφηνε επίσης αιχμές για εμπλοκή της γυναίκας σε υπόθεση καταγγελίας βιασμού πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη, ενώ την εμπλέκει και σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

«Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου…».

Νεκρός γυμναστής στη Θεσσαλονίκη: Ερευνούν το email με τους 24 παραλήπτες- «Έχασα 400.000 ευρώ» Facebook Twitter

Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για δασκαλεμένα κορίτσια που συμμετέχουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα.

Μάλιστα, αναφέρεται και στην 17χρονη κόρη της γυναίκας που του απέσπασε χρήματα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχει πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από την μητέρα της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν η έφηβη θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ.

Λόγω του περιεχομένου της ανάρτησης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ