Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρεώνει στους πελάτες τον πάγο - «Είναι ειδικό παγάκι» απαντά στις επικρίσεις

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρεώνει στους πελάτες τον πάγο - «Είναι ειδικό παγάκι» απαντά στις επικρίσεις Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη χρεώνει στους πελάτες του τον πάγο που βάζει στα ποτά.

Ζευγάρι δείπνησε στο εν λόγω κατάστημα και όταν ζήτησε την απόδειξη παρατήρησε μία έξτρα χρέωση ενός ευρώ για τον πάγο, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Mega.

Η επιχείρηση, σε ερώτηση από το μέσο, επεσήμανε πως πρόκειται για μία έξτρα παροχή στους πελάτες.

«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» επεσήμανε ο υπεύθυνος του εστιατορίου.

Οι καταστηματάρχες αναφέρουν πως η τιμή του πάγου έχει αυξηθεί κατά 50%, ωστόσο για να χρεωθεί θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και στον κατάλογο.

«Θεώρησε ο ιδιοκτήτης ότι πρέπει να χρεώσει και τον πάγο γιατί όντως έχει ανέβει και ως προϊόν, μην το σκέφτεστε μόνο ως νερό» σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της επιτροπής αγοράς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM