Θεσσαλονίκη: Έριξαν κόκκινη μπογιά σε σιντριβάνι για το ναυάγιο στην Πύλο

Θεσσαλονίκη: Έριξαν κόκκινη μπογιά σε σιντριβάνι για το ναυάγιο στην Πύλο Facebook Twitter
Φωτ.: Thesstoday.gr
0

Με κόκκινη μπογιά που πέταξαν σε σιντριβάνι εξέφρασαν την οργή τους για το ναυάγιο στην Πύλο οι διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι, την ώρα που η πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο διερχόταν από το συντριβάνι της οδού Εθνικής Αμύνης στο ύψος της Εγνατίας έριξαν κόκκινη μπογιά, η οποία παραπέμπει στο αίμα των νεκρών μεταναστών και ανάρτησαν πλακάτ με συνθήματα κατά των εθνικών συνόρων, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Θεσσαλονίκη: Έριξαν κόκκινη μπογιά σε σιντριβάνι για το ναυάγιο στην Πύλο Facebook Twitter
Φωτ.: Thesstoday.gr

Στην Αθήνα, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στην αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο στην Πύλο. Η ένταση ξεκίνησε στη Σταδίου όταν, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai, άτομα άρχισαν να ρίχνουν μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις.

Στη συνέχεια, η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 26 άτομα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ελλάδα / Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών
LIFO NEWSROOM