Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού... φιδιού από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού... φιδιού από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου Facebook Twitter
0

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός φιδιού από ρεσερβουάρ αυτοκινήτου στήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άγνωστο πώς, ένας έφιος, από τα μεγαλύτερα σε μήκος φίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, είχε τρυπώσει στο ντεπόζιτο αυτοκινήτου. 

Όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία του, κάλεσε την Ομάδα Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων, ειδικοί της οποίας ανέβασαν σε ράμπα το αυτοκίνητο ώστε να μη βάλουν σε κίνδυνο το ερπετό. 

Κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον έφιο, κατά τ'άλλα ακίνδυνο φίδι, χωρίς να το τραυματίσουν, απελευθερώνοντάς τον στο φυσικό του περιβάλλον. 

Όπως υπενθυμίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το μόνο επικίνδυνο φίδι στον ελλαδικό χώρο είναι η οχιά, αλλά σε κάθε περίπτωση, όταν εντοπίζεται ένα ερπετό, ποτέ δεν προσπαθούμε να το χτυπήσουμε ή να το διώξουμε μόνοι μας, πάντα καλούμε τους ειδικούς. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM