Θεσσαλονίκη: Έντονες αντιδράσεις για κάτοικο που κρέμασε στο μπαλκόνι του την τουρκική σημαία

Θεσσαλονίκη: Έντονες αντιδράσεις για κάτοικο που κρέμασε στο μπαλκόνι του την τουρκική σημαία Facebook Twitter
12

Κάτοικος της Θεσσαλονίκης κρέμασε, σύμφωνα με το thestival.gr, την τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του, λίγο πριν την ημέρα της εθνικής επετείου, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις περαστικών και περιοίκων.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία της οδού Βασ. Όλγας.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί ανέλαβαν να τον πείσουν να ξανασκεφτεί την πράξη του. Λίγη ώρα αργότερα η τουρκική σημαία κατέβηκε από το μπαλκόνι.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM