Θεσσαλονίκη: Έγινε εκταφή νεκρού, έπειτα από μαρτυρία συγγενών ότι κουνούσε τα μάτια κατά την ταφή

Θεσσαλονίκη: Έγινε εκταφή νεκρού, έπειτα από μαρτυρία συγγενών ότι κουνούσε τα μάτια κατά την ταφή Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μία ασυνήθιστη υπόθεση απασχόλησε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο, καθώς κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, έπειτα από μαρτυρία συγγενών ότι κουνούσε τα μάτια του κατά την ταφή.

Αυτή η μακάβρια μαρτυρία μεταφέρθηκε στην κόρη του ηλικιωμένου, η οποία προσέφυγε στην Εισαγγελία και ζήτησε να γίνει έρευνα. Τελικά, με εισαγγελική διάταξη έγινε εκταφή από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή, κατά την οποία δεν επιβεβαιώθηκαν οι υπόνοιες των συγγενών ότι ο ηλικιωμένος θάφτηκε ζωντανός. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM