Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τέσσερις υγειονομικούς - Προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά για να αποφύγουν την αναστολή εργασίας

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τέσσερις υγειονομικούς - Προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά για να αποφύγουν την αναστολή εργασίας Facebook Twitter
0

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τέσσερις εργαζόμενους του νοσοκομείου Γεννηματάς, στη Θεσσαλονίκη, που προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας.

Πρόκειται για τρία άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό και μία διοικητική υπάλληλο που ομολόγησαν την πράξη τους.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε χτεσινή ομιλία του ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ ζητώντας να διαταχθεί η ΕΔΕ και να ανασταλλούν τα καθήκοντά τους.

Τα τελευταία 24ωρα υπενθυμίζεται πως έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες καταγγελίες για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM