Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή του δήμου Θέρμης, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο, όπου σημειώθηκε η διαρροή, βρίσκεται η εταιρεία φυσικού αερίου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγωγό. Στις 10:35 το πρωί, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο, στον κόμβο Σέδες, μια δύναμη δέκα πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα.

Προληπτικά δημιουργήθηκε ζώνη ασφαλείας από την ΕΛΑΣ, σε μια ακτίνα 500 μέτρων, ενώ για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το δρόμο της Μουδανίων στη στροφή για Θέρμη και γύρω από την περιοχή του Σέδες.

Από τις αρμόδιες Αρχές διενεργούνται εκτροπές για την κίνηση των αυτοκινήτων.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM