Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή του δήμου Θέρμης, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο, όπου σημειώθηκε η διαρροή, βρίσκεται η εταιρεία φυσικού αερίου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγωγό. Στις 10:35 το πρωί, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο, στον κόμβο Σέδες, μια δύναμη δέκα πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα.

Προληπτικά δημιουργήθηκε ζώνη ασφαλείας από την ΕΛΑΣ, σε μια ακτίνα 500 μέτρων, ενώ για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το δρόμο της Μουδανίων στη στροφή για Θέρμη και γύρω από την περιοχή του Σέδες.

Από τις αρμόδιες Αρχές διενεργούνται εκτροπές για την κίνηση των αυτοκινήτων.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Ελλάδα / Συστάσεις της αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων λόγω των αγροτικών μπλόκων - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και για τις προβλεπόμενες εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν
THE LIFO TEAM