Θεσσαλονίκη: Δεν έχει τραύματα στο κεφάλι ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα

Θεσσαλονίκη: Δεν έχει τραύματα στο κεφάλι ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα Facebook Twitter
Φωτογραφία: thestival.gr
0

Δεν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη, παρά τις αρχικές πληροφορίες για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 14χρονος, ο οποίος έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η αξονική που έγινε στον ανήλικο έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσωληνωθεί και να οδηγηθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Η πτώση του ανήλικου έγινε χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρεθεί στον φωταγωγό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος μαζί με συνομηλίκους του έκανε παρκούρ στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM