ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Θάνατος 3 παιδιών: «Η Πισπιρίγκου είπε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα»- Πληροφορίες από κατάθεση γιατρού

Θάνατος 3 παιδιών: «Η Πισπιρίγκου είπε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα»- Πληροφορίες από κατάθεση γιατρού Facebook Twitter
0

Μία νέα πληροφορία για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα έρχεται στο φως από τα όσα φέρεται να κατέθεσε παιδίατρος, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. 

Παιδίατρος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» φέρεται να κατέθεσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου της είπε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της. Αυτό που είχε γίνει έως τώρα γνωστό από την οικογένεια ήταν πως το μωρό το είχε βρει νεκρό η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα.  

«Μόλις πήγα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», φέρεται να κατέθεσε η παιδίατρος, σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews του Mega. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, γιατροί κατέθεσαν ότι τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα ή τα Γιάννενα. 

«Εγώ ενημέρωσα τη μαμά, η οποία βρισκόταν στο γραφείο των ιατρών ότι το παιδί κατέληξε. Η μαμά ήταν στρεσαρισμένη, αλλά διατηρούσε ταυτόχρονα την ψυχραιμία της. Με ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάναμε και μου ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή του παιδιού να γίνει στην Πάτρα. Της είπα από όσο γνωρίζω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό και τη συμβούλεψα αν θέλει να ορίσει έναν ιατροδικαστή ως τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροτομής», φέρεται να κατέθεσε εντατικολόγος.

«Γύρω στις 15.50 σταματήσαμε τη διαδικασία ανάνηψης. Γύρω στις 17.00 ήρθε στο νοσοκομείο και ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας, ο οποίος ζήτησε να γίνουν τα χαρτιά προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική στην Πάτρα και αν θυμάμαι καλά, ή στα Γιάννενα. Η άλλη γιατρός, η παιδίατρος, του είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συνεννόηση έγινε», φέρεται να κατέθεσε η παιδίατρος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 
 

Ελλάδα
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ