Tέσσερις συλλήψεις χθες στα επεισόδια στο κέντρο

Tέσσερις συλλήψεις χθες στα επεισόδια στο κέντρο Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν χθες στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο με αφορμή τη συνεδρίαση του  Eurogroup.

Συνολικά, χθες το βράδυ προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ από  την οδό Σταδίου, οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα αφέθησαν ελεύθερα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν στην απαγορευμένη περιοχή για να κατευθυνθούν προς την πλ. Συντάγματος. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM