Ταυτοποιήθηκαν ο άνδρας και η γυναίκα για τις απειλές κατά της Μαρίας Καρυστιανού

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΜΠΗ Facebook Twitter
Μαρία Καρυστιανού/ Eurokinissi
0

Εξελίξεις υπάρχουν από την έρευνα που διενεργείται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών για τις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού περί απειλών σε βάρος της ίδιας και του γιου της.

Η Μαρία Καρυστιανού μετέβη το απόγευμα στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για τις απειλές σε βάρος της και του παιδιού της, ζητώντας την ποινική δίωξη όποιων υπευθύνων.

Εκεί οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχοντας από την έρευνα τους καταλήξει στην ταυτοποίηση του άνδρα και της γυναίκας που στις 9 Ιουνίου της μετέφεραν αυτές τις απειλές, σε ραντεβού που είχαν σε καφετέρια στο Πεδίον του Άρεως, της ζήτησαν να τους αναγνωρίσει.

Είναι ένας πρώην δικαστικός και η σύζυγός του που θα κληθούν για να καταθέσουν στις Αρχές και εκεί βεβαίως θα τους ζητηθεί να αποκαλύψουν και τα στοιχεία του αστυνομικού που φέρεται να τους μετέφερε αυτές τις απειλές, ενώ έχει κληθεί και μία δικηγόρος η οποία φέρεται να έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα και να έκλεισε το ραντεβού του ζεύγους με τη Μαρία Καρυστιανού.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM