Συνελήφθησαν διακινητές μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθησαν διακινητές μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό Facebook Twitter
1

Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη διακίνηση μεταναστών έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έκαναν σήμα για στάση στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος με συνοδηγό 21χρονο. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε το όχημα, αλλά επιτάχυνε με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από τους αστυνομικούς.

Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε κοντά στη γέφυρα του Νέστου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μετανάστες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 22χρονος οδηγός δεν είναι αντιμέτωπος μόνο με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών, αλλά και της παράβασης του ΚΟΚ, καθώς δεν έχει άδεια οδήγησης.

Το αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό 150 ευρώ κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και το παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια