Συνελήφθη 32χρονος για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη 32χρονος για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter
0

Συνελήφθη και οδηγείται στην ΓΑΔΑ ένας 32χρονος για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα και φέρεται να είναι δραπέτης φυλακών. Ο 32χρονος φέρεται να προσπαθούσε μέσω Πάτρας να διαφύγει για την πατρίδα του μετά τη δολοφονία.

Ο ύποπτος είχε βρει καταφύγιο σε συνοικισμό Ρομά στην περιοχή. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Αστυνομία ποια είναι η σχέση του με την δολοφονία αν και πληροφορίες τον θέλουν να είναι ο εκτελεστής του δικηγόρου.

Την τελευταία εβδομάδα, έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, αρκετά άτομα τα οποία φέρονται να έχουν πληροφορίες για τους εκτελεστές του γνωστού δικηγόρου.

Σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν χτες στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δράστες για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν τον δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος δράστης ακόμη διαφεύγει, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους ηθικούς αυτουργούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM