Συνέλαβαν δικαστική αντιπρόσωπο στην Κρήτη - Δεν παρέδωσε τους εκλογικούς σάκους

Συνέλαβαν δικαστική αντιπρόσωπο στην Κρήτη - Δεν παρέδωσε τους εκλογικούς σάκους Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη σύλληψη δικαστικής αντιπροσώπου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Λασίθι καθώς δεν έχει παραδώσει επίσημα τους εκλογικούς σάκους. 

Όπως αναφέρει ο ο Γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου Ε. Γουλιδάκης προβληματισμό δημιουργεί το ζήτημα που έχει προκύψει στο εκλογικό τμήμα 131Α της Σητείας, καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος δεν έχει παραδώσει επίσημα τους εκλογικούς σάκους.


Η δικαστική αντιπρόσωπος σύμφωνα με το anatolh, παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο, επιχειρώντας να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που προβλέπεται.

Στην αναζήτησή της ο Έφορος των Εκλογών στο Νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι η δικαστική αντιπρόσωπος σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως δόθηκε εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία ενώ σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου.

Τέλος, σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι σάκοι του συγκεκριμένου τμήματος την Πέμπτη ήταν παρατημένοι σε κοινόχρηστο χώρο των Δικαστηρίων ενώ μετά από σχετική ερώτηση που έγινε, η Γραμματεία του Πρωτοδικείου δήλωνε άγνοια για το ποια διαδικασία θα τηρηθεί για την περίπτωση αυτή.

Με πληροφορίες από anatolh

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ