Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι πλέον ελεύθερος στο νοσοκομείο» λέει ο δικηγόρος του - Συνεχίζεται σήμερα η δίκη

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη Φιλιππίδη - «Είναι πλέον ελεύθερος στο νοσοκομείο» λέει ο δικηγόρος του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η μητέρα της πρώτης μηνύτριας για βιασμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη αναμένεται να καταθέση σήμερα ενώπιον του ακροατηρίου όπου συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, η εν λόγω μάρτυρας, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δυο θεατρικές παραστάσεις από το 2004 έως το 2010, είχε καταθέσει στην ανακρίτρια πως και εκείνη, όπως και η κόρη της, είχε γίνει αποδέκτης άσεμνων συμπεριφορών του κατηγορουμένου.

Η πρώτη μηνύτρια είχε καταγγείλει πως έγινε στόχος σεξουαλικής επίθεσης από τον ηθοποιό τον Σεπτέμβριο του 2008, στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη» όπου είχε βρεθεί στο πλαίσιο επαγγελματικού ραντεβού. Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της οι οποίες συνιστούν το αδίκημα του βιασμού. 

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού ενώπιον της ανακρίτριας, ισχυριζόμενος πως η αντίδικός του «φαίνονταν ότι ήθελε κάτι παραπάνω» και γενικότερα ότι είχε προς εκείνον μια «αρρωστημένη» και «εμμονική συμπεριφορά». 

Ελεύθερος στο νοσοκομείο 

Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στο νοσοκομείο, ελεύθερος όμως, καθώς οι αστυνομικοί που τον φρουρούσαν, αποχώρησαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. 

Σημειώνεται πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε στην προηγούμενη συνεδρίασή του την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και επιβολής εγγυοδοσίας 20 χιλιάδων ευρών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Lgbtqi+ / Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Μια εποχική λεσβιακή κοινότητα δημιουργείται κάθε καλοκαίρι στη Λέσβο, από γυναίκες που φθάνουν στο νησί από όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφίστρια Τζέλη Χατζηδημητρίου καταγράφει την ιστορία της Ερεσού, έχοντας ζήσει την ακμή (και την πτώση) της από πρώτο χέρι.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ