Συνεχίζει να καίει η φωτιά στη Νάξο- Επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αττική

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στη Νάξο- Επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αττική Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κεραμωτή Νάξου.

Το διπλό μέτωπο καίει βόρεια της Απειράνθου και νότια της Κεραμωτής, ενώ χάρη στη μάχη που έδωσαν με τις φλόγες οι πυροσβέστες αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για το χωριό Μονή που το απείλησε η φωτιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά εξακολουθεί να καίει χαμηλή βλάστηση και κινείται προς το χωριό Κινίδαρος, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει αναφορά για απειλή του οικισμού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούσαν μέχρι 38 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε η εναέρια επιχείρηση με τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Ωστόσο, για την άμεση κατάσβεσή της χωρίς να υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος στο νησί, κλήθηκαν από την Αττική ακόμα 54 πυροσβέστες οι οποίοι θα φτάσουν στη Νάξο μέσα στην ημέρα, άλλοι ακτοπλοϊκώς και άλλοι αεροπορικώς. Ακόμη, θα ενισχυθούν με 7 επιπλέον οχήματα, ενώ πιθανώς θα δοθεί η εντολή και για την αποστολή ακόμη δύο εναέριων μέσων. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM