Σύγκρουση αλιευτικών σκαφών στην Ψυττάλεια - Το ένα βυθίστηκε

Ψυττάλεια: Σύγκρουση αλιευτικών σκαφών - Το ένα βυθίστηκε Facebook Twitter
Ψυττάλεια, φωτ.: Eurokinissi
0

Άγνωστα μέχρι στιγμής παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης των δύο αλιευτικών σκαφών που έγινε το πρωί της Τρίτης ανοιχτά της Ψυττάλειας

Σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού σώματος, το ένα σκάφος που είχε έξι επιβάτες συγκρούστηκε με ένα άλλο επαγγελματικό αλιευτικό με κυβερνήτη έναν 46χρονο. Σημειώνεται ότι το δεύτερο αλιευτικό μετά τη σύγκρουση στα βόρεια της Ψυττάλειας, βυθίστηκε.  

Από το ατύχημα δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ ο 46χρονος κυβερνήτης του σκάφους που βυθίστηκε ενώ έπεσε στη θάλασσα είναι υγιής. Στο σημείο που έγινε η σύγκρουση των σκαφών κοντά στην Ψυττάλεια, βρέθηκε αντιρρυπαντικό σκάφος του λιμενικού, ενώ από το ατύχημα δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

Αυτή την ώρα, διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ενώ συνελήφθη ο 46χρονος για παράβαση του άρθρου 277 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα «πρόκληση ναυαγίου», αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM