Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη: Ο πατέρας διέκοψε τη θεραπεία για να μη δει το γιο του να πεθαίνει

Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη: Ο πατέρας διέκοψε τη θεραπεία για να μη δει το γιο του να πεθαίνει Facebook Twitter
0

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία και η αφήγηση μιας ιστορίας από την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρεται σε μία οικογενειακή τραγωδία φίλων της που έχει συγκλονίσει και την ίδια.

Η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε την ιστορία της οικογένειας για να πει το δικό της αντίο.

«Έτσι ξαφνικά γράφονται οι τραγωδίες», γράφει η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας για το δράμα της οικογένειας του Βασίλη Πασχούδη.

Πατέρας και γιος χτυπήθηκαν από την ίδια ασθένεια με μικρή χρονική διαφορά. Ο πρώτος επέλεξε να διακόψει τη θεραπεία του νωρίτερα, προκειμένου να φύγει πριν πεθάνει το παιδί του.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν...Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια...Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος...Να μη δει το γιο του να χάνεται...Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν...Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια...Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος...Να μη δει το γιό του να χάνεται...Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ