Συγχαρητήρια στον Νίκο Χριστοδουλίδη από Μητσοτάκη -Σακελλαροπούλου

Συγχαρητήρια στον Νίκο Χριστοδουλίδη από Μητσοτάκη -Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τα συγχαρητήριά τους προς τον νεοεκλεγέντα 8ο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη εξέφρασαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του. Η Πρόεδρος τόνισε ότι το Κυπριακό αποτελεί κορυφαία εθνική προτεραιότητα και επισήμανε ότι η διαρκής συνεργασία και ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου σε όλα τα επίπεδα είναι εγγύηση για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης. Η κ. Σακελλαροπούλου προσκάλεσε τον κ. Χριστοδουλίδη να επισκεφθεί την Αθήνα, όταν το επιτρέψει το πρόγραμμά του.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χριστοδουλίδη. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογή του και τον προσκάλεσε επίσης να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Αθήνα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Νίκο Χριστουδουλίδη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιεί ο Ν. Δένδιας σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο Νίκο Χριστοδουλίδη, τον συνεχάρην για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα καθήκοντά του».

Νίκος Χριστοδουλίδης: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τα αποτελέσματα

H στιγμή που ο Νίκος Χριστοδουλίδης μαθαίνει για την πρωτιά καταγράφηκε από την κάμερα του reporter.cy

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ