Έναν 34χρονο κτηνοτρόφο που φέρεται να αποπλάνησε και να εκβίαζε κατ'επανάληψη 14χρονη για να συνευρεθεί μαζί του, συνέλαβε χθες, Τετάρτη η Αστυνομία στην Κίσσαμο.  

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων σήμερα, Πέμπτη.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται το τοπικό zarpanews, ο 34χρονος άρχισε να επικοινωνεί, αρχικά με μηνύματα με την 14χρονη, την οποία κατάφερε να αποπλανήσει και να οδηγήσει στο σπίτι του. 


Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, φέρεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις περιπτύξεις τους σε βίντεο και πως θα έπρεπε να τον ξαναδεί για να μην διαρρεύσει το υλικό. 


Σύμφωνα με τη δικογραφία, υπό τον φόβο των αποκαλύψεων, η ανήλικη εξακολούθησε για κάποιο διάστημα να τον βλέπει, μέχρι τη στιγμή που του είπε πως δεν ήθελε να τον συναντά άλλο και πως θα τα αποκάλυπτε όλα στους γονείς της και την Αστυνομία. Εκείνος, υπό την προειδοποίηση της ανήλικης, φέρεται να έβγαλε όπλο, στρέφοντάς το εναντίον της


Οι αστυνομικοί εικάζουν πως η δράση του φερόμενου δράστη είναι ευρύτερη, εκτιμώντας πως αφορά κορίτσια μικρότερης ηλικίας και σε άλλους νομούς της Κρήτης. Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. 

 

Τα αδικήματα που αναφέρονται στη δικογραφία περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. 


Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.