Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας Facebook Twitter
1

Την προσωρινή του «ελευθερία» φαίνεται πως απολαμβάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την 48ωρη άδεια που του χορήγησε το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Αγγελική Σωτηροπούλου, τον γιο του Έκτορα, τη δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και κάποιους φίλους και αλληλέγγυους, ο Κουφοντίνας έφτασε στο σπίτι του στον Βαρνάβα, όπου και θα παραμείνει το 48ωρο της άδειας του.

Από τον Κορυδαλλό έφτασε στην περιοχή του Βαρνάβα, αφού προηγουμένως είχε περάσει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών».

Στη συνέχεια μαζί με την οικογένειά του, φίλους και αλληλέγγυους πήγανε σε ταβέρνα για να γευματίσουν.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια