Στο ΠΑΣΟΚ οι απολυμένες καθαρίστριες

Στο ΠΑΣΟΚ οι απολυμένες καθαρίστριες Facebook Twitter
5

Αιφνιδιαστική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιούν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Διαμαρτύρονται για τη μη επαναπρόσληψη τους παρά τη δικαστική απόφαση και ζητούν συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υπενθυμίζεται πως το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έχει κρίνει «προδήλως απαραίτητες» για το Δημόσιο τις θέσεις εργασίας των 393 καθαριστριών και διέταξε την επαναπρόσληψή τους.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
393 είναι οι απολυμένες?πόσες μείνανε δηλαδή?Πόσα γραφεία, ορόφους στο Υ.Οικ. έχουν για να καθαρίζουν αυτές που δεν απολύθηκαν? Εμένα γιατί μου μυρίζει κλασσικό ελληνικό δημόσιο?Θα ήταν καμιά 600αριά καθαρίστριες για 15 ορόφους και όταν πια δεν μπορούσαν να βάλουν άλλες (και καταλάβανε το πόσες μαζέψανε) αρχίσαν τις απολύσεις¨. Ίσως να κάνω και λάθος πάλι γι'αυτό ρωτάω, για να μάθω λεπτομέρειες.
Βασικά δεν έχει διευκρινιστεί τι αρμοδιότητες έχουν εκεί οι καθαρίστριες. Δηλαδή, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι μαζεμένες όλες στο υπουργείο. Πιθανών αρκετές να δουλεύουνε σε εφορίες κ.α.