Στο Athens Pride 2023 ο Αλέξης Τσίπρας: «Μια φορά κι έναν καιρό, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη»

Στο Athens Pride 2023 ο Αλέξης Τσίπρας: «Μια φορά κι έναν καιρό, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη» Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Στην πλατεία Κοτζιά και στα περίπτερα του Athens Pride 2023, βρέθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας και ένα διακριτικό με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τίμησε το Athens Pride 2023, που κατέκλυσε χθες τους δρόμους της Αθήνας για να καταλήξει σε μία μεγάλη, πολύχρωμη γιορτή στην πλατεία Κοτζιά.

Στην πλατεία Κοτζιά βρέθηκε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο αντιπρόεδρος της ΕΕ, Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Όμως μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας άνοιξε ο δρόμος για αληθινές τομές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στους διαχρονικούς αγώνες ενάντια σε κάθε αδικία στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις αυτές και θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Στο Athens Pride 2023 ο Αλέξης Τσίπρας: «Μια φορά κι έναν καιρό, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη» Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc


»Τώρα τα θέλουμε «Όλα για όλ@», όπως λέει το σύνθημα με το οποίο συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή γιορτή. Θέλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- ισότητα στον γάμο, όπως και αναγνώριση όλων των οικογενειών.

»Γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους.
Γιατί η ζωή χωρά πολλά χρώματα.
Γιατί η Δίκαιη κοινωνία δε χωρά εξαιρέσεις.
Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ