Στην "κατάψυξη" η Β. Ελλάδα | Στους -12 βαθμούς η θερμοκρασία σε Πτολεμαϊδα

Στην "κατάψυξη" η Β. Ελλάδα | Στους -12 βαθμούς η θερμοκρασία σε Πτολεμαϊδα Facebook Twitter
Georgina Staikou / SOOC
0

Τσουχτερό κρύο, παγετός και θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός επικρατούν στους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, από νωρίς το πρωί.


Στην Πτολεμαΐδα το θερμόμετρο "δείχνει" -12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Φλώρινα τους -7. Αρνητικές τιμές καταγράφονται -εξάλλου- στα Γρεβενά και στην Καστοριά, με τον υδράργυρο να έχει πέσει στους -9 και -7 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.


Ήλιος με δόντια επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα η θερμοκρασία βρισκόταν στον -1 βαθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους υπόλοιπους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι χαμηλότερες τιμές καταγράφονται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (-6), στα Γιαννιτσά (-4) και στη Βέροια (-3).


Εξαιτίας της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών, οι οδηγοί που κινούνται στα ορεινά της Φλώρινας και της Καστοριάς πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο ισχύει σε ορεινούς επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους της Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Ελλάδα / Αλίαρτος: Τι έδειξε η έρευνα του Δημόκριτου για την ποιότητα του αέρα - «Η αλήθεια αποκαταστάθηκε» λέει ο Δήμος

Έλεγχο από τον «Δημόκριτο» είχε ζητήσει ο δήμαρχος Αλιάρτου μετά την έκθεση της ελβετικής εταιρείας IQAir για τις πόλεις με τον πιο μολυσμένο αέρα
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ