Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με προστατευτικό πλεξιγκλάς

Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με προστατευτικό πλεξιγκλάς Facebook Twitter
0

Με πετσέτες μιας χρήσης και αντισηπτικά εφοδιάζονται πλέον ξενοδοχεία και beach bar, που τοποθετούν επίσης ειδικά πλεξιγκλάς για την προστασία των πελατών τους.

Την αρχή έκανε ο Charlie Chahine, ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας «Suites of Gods» στη Σαντορίνη, ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», δήλωσε μιλώντας στο protothema.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο.

Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως και αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM