Στη Μύκονο για διακοπές ο Έλον Μασκ

Στη Μύκονο για διακοπές ο Έλον Μασκ Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ είναι ο τελευταίος μεγιστάνας από μια μακρά λίστα ηθοποιών, πολιτικών, αθλητών, επιχειρηματιών που επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. 

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla βρίσκεται από σήμερα στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έφτασε αργά τη νύχτα στη Μύκονο με ιδιωτικό αεροσκάφος και το μεσημέρι έκανε εμφάνιση σε εστιατόριο στην Αγία Άννα. Όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, συνοδεύεται από φίλους και πολλούς σωματοφύλακες.

Η άφιξή του στο νησί των Κυκλάδων έρχεται εν μέσω της μεγάλης δικαστικής μάχης με το Twitter που κατέθεσε αγωγή σε βάρος του, ζητώντας την απόδοση 44 δισ. δολαρίων, το ποσό της μέχρι πρότινος δρομολογούμενης εξαγοράς δηλαδή, ως αποζημίωση για αθέτηση συμφωνίας. 

Από τους σταρ που επιλέγουν ως θερινό προορισμό τους την Ελλάδα, πολλοί περνούν και στη Μύκονο, ή αποκλειστικά εκεί, τις μέρες τους, λόγω των πολυτελών ξενοδοχείων, της νυχτερινής ζωής και των εξωτικών παραλιών. Πριν από λίγες μέρες, στο κυκλαδονήσι βρέθηκε ο Τζέιμς Φράνκο με την σύντροφό του, Ιζαμπέλ Πάκζαντ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM