Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter
Ο συλληφθείς στο γραφείο του ανακριτή σήμερα το πρωί
1

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ατόμων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο υπηκόων Αλβανίας, δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο πρώτος, ο οποίος έχει συλληφθεί, φέρεται ότι είναι αυτός που πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο δικηγόρο. Ο δεύτερος αναζητείται.

Ειδικότερα, πρόκειται

  • για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία


Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter
  • και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Γεννιέσαι τυχερός..Είσαι έξυπνος, εργατικός, διαβάζεις πολύ, γίνεσαι δικηγόρος, επιτυχημένος, πλούσιος, με καλή οικογένεια.Και έρχεται ένας Ρομά Αλβανός με βαμμένο μαλί κόκκινο και μπλούζα HARMANI και σου φυτεύει μια σφαίρα, "απλά για να σε φοβερίσει"..Θεία αδικία που λέμε