Ενώπιον του ανακριτή με βαρύτατο κατηγορητήριο θα βρεθεί σήμερα ο 52χρονος που κρατούσε σε ομηρία, κακοποίησε σεξουαλικά και βασάνισε τη νεαρή φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη.

 

Ο 52χρονος διώκεται για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), Βιασμό κατ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

 

H μαρτυρία της 20χρονης κοπέλας που έπεσε στην παγίδα που της είχε στήσει ο δράστης βλέπει το φως της δημοσιότητας από το bloko.gr.

 

To θύμα περιγράφει πώς βρέθηκε στο διαμέρισμα του 52χρονου και πώς της συμπεριφέρθηκε ο δράστης.

 

Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας σε εφημερίδα και απάντησε  σε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

 

«Συμφωνήσαμε να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα για να του καθαρίζω το σπίτι και εκείνος θα μου έδινε 100 ευρώ το μήνα. Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο. Αρχικά αρνήθηκα, αλλά αφού επέμενε το δέχτηκα. Η συμπεριφορά του γενικά μου φαινόταν περίεργη, αλλά επειδή ήθελα τα χρήματα για να είμαι οικονομικά άνετη συνέχισα να πηγαίνω.», αναφέρει η φοιτήτρια.

 

«Χθες, πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω". Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν κατάφερα να ξεφύγω. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@@@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε. Μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου και μετά ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο και με έσωσαν. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Θέλω να μπει φυλακή. Με βίασε».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που έγινε στον υπολογιστή και τις κάμερες που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο υπόγειο διαμέρισμα στην Δάφνη, εντοπίστηκαν ίχνη περιηγήσεις στο λεγόμενο "σκοτεινό διαδίκτυο".


Αυτό οδηγεί σύμφωνα με το newsit στο να εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο 52χρονος να έχει ήδη διακινήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο, έναντι αδράς αμοιβής, το υλικό.

 

Τέλος οι αστυνομικοί εξετάζουν τις υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά που τους προσέφερε.