LIVE!

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η πρώην σύντροφός του καταγγέλλει: «Ανέβασε το βίντεο στην αρχή της γνωριμία μας, δεν το έκανε μόνο σε μένα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η πρώην σύντροφός του καταγγέλλει: «Ανέβασε το βίντεο στην αρχή της γνωριμία μας, δεν το έκανε μόνο σε μένα» Facebook Twitter
0

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η 30χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τον μέχρι πρότινος παρουσιαστή για διαρροή βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να παραδέχεται σήμερα τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν οι καταγγελίες δύο ακόμα γυναικών.

Σημειώνεται, πως λίγη ώρα μετά τις αποκαλύψεις ανακοινώθηκε από τον Αντώνη Κανάκη η απομάκρυνσή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ενώ σχετική ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1.

«Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια με βίντεο και φωτογραφίες και άλλων γυναικών»

Η 30χρονη ανέφερε στο Star ότι «δεν ισχύουν» τα περί εκδικητικής πορνογραφίας, αφού η διαρροή του βίντεο έγινε από την αρχή της γνωριμίας τους, ενώ όπως υποστήριξε «φαίνεται να είχε ροπή σε αυτό».

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή» κατήγγειλε.

Όπως περιέγραψε είδε πολύ υλικό σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. «Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί», σημείωσε.

«Δεν πήρα ποτέ πίσω τη μήνυση»

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η ίδια ενημερώθηκε από μία φίλη της που την αναγνώρισε σε ένα βίντεο και «έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου».

Συνεχίζοντας την περιγραφή ανέφερε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί «ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά».

«Τα 3 βίντεο αναπαρήχθησαν και στο εξωτερικό»

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς  δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» σημείωσε στη συνέχεια.

Όπως υποστηρίζει, «το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα… Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες».

«Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο», κατέληξε.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ