ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε υλικό για πάνω από 50 γυναίκες» καταγγέλλει πρώην σύντροφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε υλικό για πάνω από 50 γυναίκες» καταγγέλλει πρώην σύντροφός του Facebook Twitter
0

Υλικό ερωτικού περιεχομένου με περισσότερες από 50 γυναίκες φέρεται πως είχε στην κατοχή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρώην σύντροφός του, η οποία έχει κινηθεί νομικά εναντίον του, κατηγορώντας τον για διαρροή βίντεο και εκατοντάδων φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές.

Η ίδια ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δικό του κανάλι σε πλατφόρμα όπου για περίπου 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία φέρεται να πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές γυναίκες.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μία άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου» δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στην προσπάθειά της να βρει κι άλλες γυναίκες που ενδεχομένως να έχουν διαρρεύσει βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί τις νομικές διαδικασίες, είπε πως είχε επικοινωνήσει με μία γυναίκα που της επιβεβαίωσε πως φαινόταν σε άλλο βίντεο. 

Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είχε στον υπολογιστή του «άπειρο υλικό με πάνω από 50 γυναίκες». Η ίδια χαρακτηρίζει τον 58χρονο ως χειριστικό με ιδιαίτερα ένστικτα.

Ελλάδα
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ