Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκαλύψεις για τη νέα καταγγελία - Βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Στάθης Παναγιωτόπουλος Facebook Twitter
0

Μια νέα καταγγελία έρχεται εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς μια ακόμη γυναίκα είδε ιδιωτικό βίντεο ανηρτημένο στο διαδίκτυο.

Όπως μετέδωσε το Mega, η 42χρονη, που είχε σχέση μαζί του, υπέβαλε εναντίον του μήνυση -την τρίτη κατά σειρά. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του άσκησε εκ νέου δίωξη βάσει αυτής της νέας μήνυσης και παρότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για άλλη υπόθεση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατήθηκε αμέσως μετά και θα απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού πρώτα απευθύνθηκε σε δικηγόρο, σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκαλύφθηκε ότι κυκλοφορεί ιδιωτικό της βίντεο, που τραβήχτηκε την περίοδο 2004 έως 2006 και παρέμενε μέχρι σήμερα αναρτημένο στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Στην κατάθεσή της, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η 42χρονη φέρεται να δήλωσε ότι για να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ