Στάσεις εργασίας και σήμερα σε ΟΣΕ-Προαστιακό

Στάσεις εργασίας και σήμερα σε ΟΣΕ-Προαστιακό Facebook Twitter
0

Για δεύτερη μέρα πραγματοποιούν σήμερα στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, όπου έχει κηρυχθεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 20:00-24:00.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των συρμών του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, άρση της επιστράτευσης των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες και δωρεάν μεταφορά των ανέργων, φοιτητών, ΑΜΕΑ κ.λπ. Επίσης εκφράζουν την αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις των συγκοινωνιών και στην ένταξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM