Σοβαρά τραυματισμένος 30χρονος μετά από επίθεση σκύλου

Σοβαρά τραυματισμένος 30χρονος μετά από επίθεση σκύλου Facebook Twitter
1

Κατεπειγόντως στο νοσοκομείο διακομίστηκε χθες το απόγευμα ένας 30χρονος, ο οποίος υπέστη επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στη Νέα Ιωνία του Βόλου, στην περιοχή της οδού Προύσσης.

Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν τον άνδρα. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που αποφασίστηκε από τους γιατρούς να γίνει διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».


Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ότι ο 30χρονος δέχθηκε τέτοια επίθεση από τον σκύλο, σε σημείο που έλειπαν ολόκληρα τμήματα από το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματος. Ακόμη και η αναγνώρισή του στην αρχή ήταν δύσκολη.

Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εικάζεται ότι ο 30χρονος μπορεί να δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ' εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίστηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν οδήγησε στην ανακάλυψη στοιχείων επίθεσης σε δημόσιο χώρο, αλλά πολύ αίμα από την αιμορραγία του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του και έξω από αυτό.


Η υπόθεση διερευνάται με κάθε λεπτομέρεια από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Έχουν ενημερωθεί ο δήμος Βόλου και οι φιλοζωικές οργανώσεις και εταιρείες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ