Διακοπές ρεύματος: Προβλήματα σε 45 γραμμές από το πρωί

Σκρέκας: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση Facebook Twitter
0

Στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίδα» και την πορεία αποκατάστασής τους αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας

Όπως ανέφερε, από χθες το βράδυ παρουσιάζονται διακοπές ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές αλλά τα προβλήματα έχουν περιοριστεί σε 45 γραμμές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επιπλέον έχουν επισκευαστεί άλλες 8 γραμμές μέσης τάσης, ενώ εντατικές εργασίες γίνονται σε άλλες 37, τμήματα των οποίων έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί.

«Η αποκατάσταση στις βλάβες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο το έργο των συνεργείων δυσχεραίνεται από τη δυσκολία που υπάρχει στην πρόσβαση», σημείωσε ο κ. Σκρέκας, προσθέτοντας πως μέχρι το βράδυ εκτιμάται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βλαβών θα έχει αποκατασταθεί.

«Πάνω από 650 εργαζόμενοι και 180 οχήματα επιχειρούν σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και την Πολιτική Προστασία και κατευθύνονται εκεί που υπάρχουν προβλήματα. Στην μάχη έχει ριχτεί και ελικόπτερο που επιθεωρεί από αέρος γραμμές μέσης τάσης σε δύσβατα σημεία», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ