«Σκληραίνουν» οι αγρότες

«Σκληραίνουν» οι αγρότες Facebook Twitter
0

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν εκατοντάδες αγρότες στο μπλόκο της Ανθήλης Φθιώτιδας, για λίγο, και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας. Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους, οι αγρότες έστησαν δοχεία με γάλα στην Εθνική οδό, παρουσία πολυάριθμων διμοιριών αστυνομικών.

Όπως φαίνεται τα μπλόκα θα πολλαπλασιαστούν και οι αγρότες θα σκληρύνουν τη στάση τους αφού νωρίτερα η συνάντηση της αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό Οικονομικών απέβη άκαρπη.  Οι αγρότες ζήτησαν τη συνολική απόσυρση της διάταξης που προβλέπει τη φορολόγηση τους αλλά και δάνεια με χαμηλό επιτόκιο. Ο υπουργός δέχτηκε να συζητήσει μόνο επιμέρους θέματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελλάδα / Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Η συχνότητα των πωλήσεων που έκανε η ψυχίατρος ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπολογίζεται ότι σε διάστημα των τελευταίων δύο μηνών φαίνεται να προέβη σε σχεδόν 200 πράξεις συνταγογράφησης
LIFO NEWSROOM