Σκιάθος: Δύο πακέτα με κοκαΐνη βρέθηκαν πεταμένα σε παραλία- Βάρους 2,5 κιλών

Σκιάθος: Δύο πακέτα με κοκαΐνη βρέθηκαν πεταμένα σε παραλία- Βάρους 2,5 κιλών Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Όταν εθελοντές καθαρίζουν παραλίες, έρχονται αντιμέτωποι με κάθε λογής σκουπίδια που μπορεί να φανταστεί κανείς. Σίγουρα όμως είναι σπάνιος ο εντοπισμός πακέτων που περιέχουν κοκαΐνη

Δύο πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2,5 κιλών, εντοπίστηκαν τυχαία, κατά τη διάρκεια καθαρισμού παραλίας στη βόρεια Σκιάθο, από εθελοντές περιβαλλοντικών και άλλων οργανώσεων. 

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα. Αρχικά το ένα πακέτο κατέληξε στα σκουπίδια, μαζί με άλλα αντικείμενα από τον καθαρισμό της παραλίας, καθώς δεν έγινε αντιληπτό. Το άλλο πακέτο παραδόθηκε στο Λιμεναρχείο Σκιάθου και έπειτα από χημικές αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι περιείχε κοκαΐνη αρίστης ποιότητας. 

Έπειτα από αυτό το εύρημα, έγινε έρευνα στα απορρίμματα και εντοπίστηκε και το δεύτερο πακέτο που είχε καταλήξει κατά λάθος εκεί και διαπιστώθηκε πως και αυτό περιείχε κοκαΐνη. 

Τα δύο πακέτα ήταν βρεγμένα όταν βρέθηκαν, παρότι ήταν πολύ καλά τυλιγμένα με πλαστικό και δεμένα με αυτοκόλλητες ταινίες, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκονταν για πολλές ημέρες στη θάλασσα. Πιθανολογείται ότι μπορεί κάποιο διερχόμενο σκάφος να πέταξε την κοκαΐνη στη θάλασσα, υπό τον φόβο ελέγχου, ή τα πακέτα να έφτασαν στη Σκιάθο από μακριά, παρασυρόμενα από τα ρεύματα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ